top of page

vakantiehuizen in hartje ardennen

Betalingsvooorwaarden:

Bij reservatie dient 250€ als voorschot op de huursom binnen 7 dagen na ontvangst van de bevestiging betaald te worden. 

De resterende som ( huur, schoonmaak en waarborg), dient uiterlijk 6 weken voor aankomst te worden voldaan. 

Wanneer u minder dan 8 weken op voorhand boekt, dient het volledige bedrag in één maal te worden voldaan.

Annuleringsvoorwaarden:

Bij annulering meer dan 6 weken voor aankomst wordt 30% van de huursom ingehouden als annuleringsvergoeding.

Bij annulering minder dan 6 weken en meer dan 4 weken voor aankomst wordt 60% van de huursom ingehouden als annuleringsvergoeding.

Bij annulering minder dan 4 weken voor aankomst wordt 90 % van de huursom ingehouden.

Bij annulering op de eerste verblijfsdag of later bedragen de annuleringskosten 100% van de reissom.

Een eventuele annuleringsverzekering kan bij uw eigen verzekeringsmaatschappij worden afgesloten.

roken is niet toegestaan in de woningen !

Huisdieren zijn niet toegestaan in de woningen te Thimont !

verblijf tijdens periode met restricties ( zoals Covid-19)

Van alle gasten die bij ons (Ardennature) verblijven in een periode waarin de Belgische overheden  maatregelen opleggen m.b.t. dit verblijf,

verwachten wij dat zij zich aan de opgelegde maatregelen houden ! ​

 

Indien de overheid verhuring toelaat, maar beperkingen oplegt met betrekking tot de samenstelling van je gezelschap (vriendengroepen, meerdere gezinnen, ouderlingen, maximaal aantal personen,…) dient het reisgezelschap hieraan aangepast te worden.

Als je alsnog beslist te annuleren gelden de gewone annulatievoorwaarden. 

Annulering omwille van restricties ( zoals Covid-19)

We treffen de onderstaande regeling omtrent de eventueel door Belgische overheden opgelegde maatregelen,:

 

· Gasten die rechtstreeks bij ons (Ardennature) boeken bieden we de mogelijkheid om kosteloos om te boeken naar een later tijdstip, indien hun verblijf in een periode valt waarin de door de Belgische overheden opgelegde maatregelen verhinderen om de vakantiewoning te verhuren.

· Mag de vakantiewoning door verlenging of verstrenging van  maatregelen  niet verhuurd worden, dan bieden we de getroffen gasten een voucher ter waarde van het reeds betaalde bedrag met onderstaande voorwaarden:

 

       - De voucher kan gebruikt worden voor een verblijf dat start tot één jaar na de aanvangsdatum van het nu geboekte verblijf.

       - Er is geen gehele of gedeeltelijke teruggave in contanten mogelijk. (U kan uiteraard wel opleggen voor een duurdere periode indien u dat wenst.)

 

· Het toekennen van een voucher is ENKEL van toepassing indien de woning niet verhuurd of bereikt mag worden omwille van de Belgische maatregelen.

 

Indien de maatregelen niet verhinderen het vakantiehuis te verhuren, maar je omwille van een andere reden (ziekte, besmetting,..) zèlf afziet van de reservatie, gelden uiteraard de annuleringsvoorwaarden van je boeking. Er zal in dit geval dus geen voucher worden toegekend.

 

Indien de overheid verhuring toelaat, maar beperkingen oplegt met betrekking tot de samenstelling van je gezelschap (vriendengroepen, meerdere gezinnen, ouderlingen, maximaal aantal personen,…) geeft dit geen aanleiding tot het toekennen van een voucher. Je kan in dat geval uiteraard wel met een afgeslankt gezelschap komen.  Als je alsnog beslist te annuleren gelden de gewone annulatievoorwaarden.  

 

Indien onze woning wel verhuurd mag worden, maar gasten ons niet kunnen bereiken omwille van gesloten grenzen of maatregelen buiten België, wordt dit als een annulatie van de gast beschouwd en gelden de gewone annulatievoorwaarden. Er zal in dit geval dus geen voucher worden toegekend.

bottom of page